Detaljer

Dato Tid League Sesong
23. august 2016 18:30 7. div 2016

Som forventet ble kampen mot Lande/FKSS 2 en tøff affære.

Etter at vi tapte to poeng hjemme i våres mot Lande (3-3), var vi særdeles sugne på tre poeng. Vi visste dette ble tøft, spesielt ettersom Lande har nå slått seg sammen med 5. divisjonslaget Sparta Sarpsborg 2 og dermed har muligheten til å hente inn spillere med erfaring fra høyere nivå. Spillemessig var 1. omgang en av de bedre omgangene fra vår side på lenge. Vi flytter ball, har stor bevegelighet og kommer til en rekke sjanser. Dessverre er det Lande/FKSS 2 som treffer med uttellingene. Allerede etter 10 minutter har vi fått to i sekken etter to raske kontringer mot oss. Vi lar oss ikke knekke og etter ca. 15 minutter får vi uttelling vi også. Det er Joakim V. (eller Dima?) som spiller en god pasning i bakrom til Glenn. Glenn gjør ingen feil alene med keeper og vi reduserer til 1-2. Vi fortsetter det gode spillet og vi får en kjempesjanse til å utlikne til 2-2, men dessverre makter vi ikke få ballen i mål. Rett etterpå får Lande/FKSS 2 corner hvor de øker sin ledelse til 3-1. Fotballen er ubarmhjertig enkelte ganger… Vi har våre sjanser til å redusere nok en gang, men rett før omgangen er over får vi en straffe mot oss. Den banker de midt i mål og dommeren blåser av med 4-1 ledelse til Lande/FKSS 2.

Til tross for å ligge tre mål bak har vi trua i pausen at vi kan snu dette. Men dessverre pådrar vi oss flere skader og det begynner å bli tynt på innbytterbenken. Det fører til mye rotasjon og uvante posisjoner og vi makter ikke å fortsette det gode spillet fra 1. omgang. Et kvarter ut i 2. omgang får Lande/FKSS 2 frispark på 40 m. Den slås høyt inn i feltet og dupper ned i bakre kryss uten at noen er nær. Kampen ble definitivt avgjort her…. Men vi skulle allikevel få med oss en redusering. Med et kvarter igjen av omgangen har Svein funnet sin posisjon i 16 m feltet til motstanderen fra sin midtstopperplass. På vei ut av 16 m får han to hender i ryggen og faller (mye god rutine her); straffe til oss. Den setter Joakim V. trygt ned i høyre hjørne for keeper. Det hele ender med 5-2 seier til Lande/FKSS 2.

30. august kl. 18.30 tar vi i mot Idd 2 på Nylende. Vi er heltente på å reise kjerringa i den kampen!