- A-lag

Detaljer

Dato Tid League Sesong
3. mai 2016 19:00 7. div 2016

Etter en god seriestart og to fine seire mot Borgar 2 og Kråkerøy 3, møtte vi Lande tirsdag 3. mai på Nylende. Etter to spillemessige vidt forskjellige omganger fra vår side, ender det til slutt 3-3 etter 90 spilte minutter.

Vi kommer best ut av startblokka i 1. omgang og leder 2-0 allerede etter 15 minutter. Først er det Marius som sender Glenn igjennom alene med keeper. Glenn gjør det han kan best og setter den sikkert forbi keeperen til Lande. Noen minutter senere er det Landes keeper som treffer dårlig på et utspark, Marius plukker opp ballen og setter den pent i tomt bur fra 25 meter. Etter dette er Lande farlig frempå ved et par anledninger og de får til slutt uttelling i form av straffespark. Stefan går rett vei, men straffen sitter for godt i hjørnet og Lande reduserer til 1-2. Vi fortsetter med ålreit spill etter Landes redusering og har flere gode muligheter til å plusse på i målprotokollen. Til slutt er det Marius som nok en gang er på rett sted til rett tid. Rune svinger inn en corner i farlig område hos Lande og etter litt klabb og babb er det til slutt Thomas (tror jeg) som får pirket ballen til Marius 2 meter fra mål. Marius får en enkel jobb med å ekspedere ballen i mål og det står 3-1. Noe omgangen også ebber ut i.

nylende-lande-2
Marius Grøndahl setter inn 3-1. Fotograf: Per Arne Simensen

I pausen har vi fullt fokus på å ikke la Lande komme inn i matchen. Vi ble enige om å fortsette den gode aggressiviteten, men prøve å spille mer av vårt spill. 1. omgang bar preg av litt høye skuldre, mange lange baller i bakrom og vi fikk ikke med midtbanen helt som vi ønsket. Dette skulle vi endre på i 2. omg.

Dessverre blir 2. omgang et sorgens kapittel fra vår side. All honnør til Lande som klarer å kjempe oss helt ut av stilen. De jager og kjemper om hver eneste ball og smeller virkelig til i hver eneste duell. På 30 minutter i 2. omgang har de snudd 1-3 til 3-3. De siste 15 minuttene tar vi over styringen igjen og har noen enorme sjanser til å ta tilbake ledelsen, men det vil seg ikke. Lande har også noen muligheter til ta ledelsen, så kampen sett under ett og hvordan vi fremstår i 2. omgang så er poengdeling rettferdig. VANVITTIG skuffende, men rettferdig.

Her må vi reise kjerringa til neste uke og finne tilbake til vår vinnermentalitet og vårt spill fra de to første kampene. Onsdag 11. mai reiser vi til Halden og møter Idd 2 i en tøff bortekamp. Vi gleder oss!

Vi stilte med følgende tropp: Stefan Solem, Svein Rasmussen, Thomas Hansen, Runar Kristiansen, Anders Kristiansen, Roar Kullerud, Rune Solbrekke, Marius Grøndahl, Joakim Gislo, Glenn Haslerud, Chris Larsen, Freddy Jansen, Lasse Koldingsnes, Jarle Aamot, Iver Engseth, Tom-Espen Klausen og Torleif Meum.