logo

Tap i første treningskamp for året

- A-lag

Vi møtte 6. divisjonslaget, Ise, til dyst på Sarpsborg Stadion 27. januar. Etter å ha ligget under 0-3 ved pause, endte det til slutt med tap 1-5.

Dette var en god gjennomkjøring så tidlig i sesongen, vi skriver tross alt kun 27. januar, og formen er et stykke unna det den skal være før til seriestart. Det var slettes ingen overkjøring, selvom resultatet kunne tilsi noe annet, tvert i mot skapte vi flere gode målsjanser. Kampen sett under ett, var det allikevel fortjent at Ise stakk av med seieren til slutt.

Noen enkle personlige feil fører til tre av målene, dette er noe vi må jobbe med å luke bort fremover. Innsatsen var ellers meget god, noe slitne kropper rundt 60-70 minutter ga signal om også. Scoring ble signert av Glenn Haslerud, etter assist av Dima Ivanovas. Roar Kullerud fikk en advarsel og havnet i dommerens bok med et gult kort, noe Roar ikke var helt enig i: Svein Gunnar: «Var greit det kortet vel, Roar? Du takla jo gjennom spilleren.» Roar: «Synes det var en fair takling, jeg. Var jo på ball».

Kampens Nylendespiller var Stefan Solem med flere gode redninger og involveringer som bakerste mann.