- A-lag

Detaljer

Dato Tid League Sesong
16. august 2016 19:00 7. div 2016

Vi møtte Kråkerøy 3 en meget varm ettermiddag på Blomsterøya den 16. august. Etter seier mot Borgar 2 ønsket vi så klart å følge opp med tre nye poeng og befeste vår målsetning for sesongen om topp fire.

Kampen startet meget godt fra vår side. Det var tempo og løpsvilje og pasningene satt (som regel) der de skulle. Allerede etter fem minutter tar vi ledelsen 1-0. Det er Andrés som først gjør en eminent jobb på midtbanen og spiller en utsøkt stikker til Glenn i bakrom. Glenn forsøker å skru ballen forbi keeper med utsiden av foten, keeper redder først med en benparade, men heldigvis for oss spretter ballen i beina til Joakim (Västford) som kan sette ballen i åpent mål. Vi fortsetter å ha en del godt spill i videre 20 minutter, men etter dette mister vi totalt momentum og rent spillemessig er det ingenting som fungerer. Selv om vi hindrer Kråkerøy til å komme til de største sjansene, makter vi ikke å ha flere enn 2-3 trekk i laget før vi mister ballen. Da er det vanskelig å spille god fotball…

Vår 1-0 ledelse står seg til pause. I hvilen er det ikke tvil om hva vi må rette på; større presisjon i avleveringene og færre direkte pasninger rett i bakrom fra forsvaret. Enkelt og greit.

Det viser seg at det ikke skal være så enkelt og greit… Kråkerøy får sin utlikning etter 15 min av 2. omgang etter at vi fortsetter vårt svake spill fra 1. omgang. Kråkerøy kommer rundt på vår høyre side og legger lavt inn foran mål, der får vi ikke klarert skikkelig og Kråkerøy setter ballen fra skrått hold i mål bak Stefan og 1-1 er et faktum. Etter dette fortsetter kampen med mange dueller og lite spill fra begge lag. Til tider er det ampert og en del stygge taklinger og sene involveringer setter dessverre sitt preg på kampen. Vi blir samtidig baktunge og til tross for at Kråkerøy ikke kommer til så veldig mange sjanser, kan man føle at det ligger en scoring i lufta for Kråkerøy. Det er derfor helt ubeskrivelig deilig da vi bestemmer oss for å sette i gang tidenes angrep i 7. divisjon. Med et kvarter igjen av kampen kjemper Dima godt sentralt på midtbanen og vinner ballen. Han fører noen meter før han ser Glenn komme på løp ute til høyre. Glenn tar med seg ballen mot dødlinja og legger ballen inn foran mål hvor Dima har fulgt opp sin egen pasning og kommer i 110 på bakerste stolpe. Med en utsøkt stupheading setter han ballen i mål bak Kråkerøys keeper. 2-1 og for et fantastisk mål og angrep! Etter scoringen virker det som lufta går litt ut av Kråkerøy og vi begynner å få tilbake banespillet igjen. Med 5 minutter igjen av matchen setter vi den avgjørende scoringen. Mailson har kommet som et friskt pust inn fra benken og vinner ballen fra en av Kråkerøys forsvarere. Han setter opp Joakim (Västford) alene med keeper. Joakim gjør ingen feil, runder keeper, og setter ballen nok en gang i åpent mål.

Kampen ebber ut med seier 3-1 og deilige nye tre poeng til oss. Kampen bar preg av dårlig presisjon, men med en fantastisk lagmoral som dette og hvor vi aldri gir oss er det fullt fortjent at vi tar med oss tre poeng hjem til Nylende.

I neste kamp møter vi Lande/FKSS 2 23 på Sparta Kunstgress. Kampen spille 23. august kl. 18.30.