Seier mot Fredrikshald 2 i stekende varme

Detaljer

Dato Tid League Sesong
2. juni 2016 20:00 7. div 2016

I stekende sol stod Fredrikshald 2 på motsatt banehalvdel torsdag 2/6 kl. 20.00.

Før kampen bestemte vi oss for å gå høyt ut og sette press på Fredrikshald fra første spark på ballen. Vi skulle gå ut i 110! Ganske raskt får vi også uttelling for dette. Roar serverer en lekker ball i bakrommet, keeper er på halvdistanse og undertegnede får en enkel jobb med å sette ballen forbi og i åpent mål. 1-0 allerede etter 5 minutter.

nylende-fredrikshald2-2

Vi fortsetter med et relativt godt spill og innsats i 10-15 minutter til og kommer til en del gode sjanser uten at det blir uttelling av den grunn. Varmen begynner allerede å sette sitt preg og tempoet er meget lavt fra begge lag. Foruten en kjempeavslutning på hel volley av Mailson som går rett i stolpen, er det lite som skjer. Bakover har vi full kontroll og nekter Fredrikshald noen sjanser, foruten én.. og det blir mål, 1-1. Men det resultatet står seg ikke så lenge, etter litt klabb og babb innenfor feltet til Fredrikshald, havner til slutt ballen hos Iver. At han banker ballen i mål er vel en sterk overdrivelse, men på en eller annen måte finner den veien langs bakken forbi både keeper og en Fredrikshald-spiller. 2-1! Dette står seg også til pause.

I pausen blir vi enige om å sette vårt preg på midtbanen. Vi slår for mange lange baller i bakrom, og det gjør at det blir mye strekk i laget vårt. Planen er nå å holde mer i ball, bruke midtbanen og spille oss fremover som et lag.

Men, vi klarer ikke sette vårt preg slik vi ønsker i 2. omgang heller. Vi sliter med å få tak i ballen, og når vi først får tak i den så blir det litt upresist i avleveringene, eller vi slår langt som vi gjorde i 1. omgang. Vi jobber og forsvarer oss bra, men vi har ønske om å styre kampen på vår måte, ikke la Fredrikshald diktere den. Vi gjør noen justeringer etter 15 minutter av 2. omgang og kampen åpner seg litt mer opp. Både Fredrikshald og vi kommer til en del fete sjanser uten å klare sette den i nettet. Da det gjenstår 15 minutter av kampen får Glenn en pasning i bakrom (jeg vet ikke fra hvem, noen som vet?), han runder keeper og setter ballen i tomt mål. 3-1 like før slutt!

nylende-fredrikshald2-5

Dette var vel spikeren i kista? Neida.. Vi skal gjøre det nervøst og spennende for oss selv igjen. Med 5 minutter igjen å spille, scorer Fredrikshald på et skudd fra hjørnet av 16m, 3-2 og ny spenning på tampen av kampen. På dette stadiet står kampen og vipper og vi blir litt nervøse for å slippe inn et mål til. Med to minutter igjen å spille er det Emil som bestemmer seg for at nok er nok og stiller inn hovmester-blikket/foten. Det blir en perfekt ball i bakrom til meg og jeg kommer alene med keeper. Jeg lærte av Glenn ved forrige scoring, runder keeper og setter inn 4-2. Dette ble den ultimate spikeren i kista og seieren var sikret!

Takk til alle fremmøte som heiet på oss!

nylende-fredrikshald2-1

Vi stilte med følgende tropp: Stefan Solem, Svein Rasmussen, Thomas Hansen, Runar Kristiansen, Anders Kristiansen, Roar Kullerud, Andrés Rios, Joakim Gislo, Glenn Haslerud, Vegard Simensen, Torleif Meum, Freddy Jansen, Lasse Koldingsnes, Mailson Gangfløt, Marius Grøndahl, Iver Engseth, Tom-Espen Klausen og Emil Nord