Detaljer

Dato Tid League Sesong
19. april 2016 19:00 7. div 2016

Borgar 2 – Nylende 1-4 (1-3)

Hva er vel bedre enn å starte serien med en knusende seier? Tirsdag 19.4 var det tid for serieåpning mot Borgar 2 på Borgarbanen. Selv med noe hissig vind, var det perfekte spilleforhold på en ganske så slett og fin gressmatte. Etter en noe rufsete start fra vår side, hvor det bar tydelig preg av at det ikke var naturlig gress vi hadde trent på de siste fem månedene, så begynte vi sakte men sikkert å sette vårt spill. Men dessverre mot spillets gang var det Borgar som først skulle gå opp i ledelsen. Et godt frispark ble slått inn i vår 16m, Rune hadde store planer om å klarere ballen vekk fra farlig område (tror jeg), men fikk trøbbel med spensten og headet ballen i vakker bue over Stefan i buret. Speakeren på stadion var helt enig, det var et meget vakkert selvmål.

Heldigvis var vi raske med å utlikne og knappe to minutter etterpå vant Glenn ballen i farlig posisjon og spilte gjennom Jokke på løp. Jokke var sikkerheten selv og satte ballen i mål, dermed 1-1. Nå begynte ting virkelig å svinge og vi malte på med aggressivitet og høyt tempo. Like etter gjør Anders en kanonjobb på sin venstre backposisjon. Først vinner han ballen på egen banehalvdel før han setter fart mot Borgar sitt mål, der spiller han gjennom Glenn på løp og 2-1 er et faktum. Like etterpå setter vi 3-1 etter et hjørnespark. Igjen er Jokke målscorer med et effektivt hodestøt fra 1 meter. Umulig å bomme.

Vi går i garderoben med en solid 3-1 ledelse og hvor vi har scoret alle målene. Defensivt hadde vi stålkontroll gjennom hele omgangen. I 2. omgang går vi ut i samme tempo for å nekte Borgar å knappe innpå ledelsen. Vi får flere muligheter til å øke ledelsen, men det er ikke før Jonas tar med seg ballen og dribler seg forbi en mann i straffefeltet vi får uttelling. Borgarspilleren må ty til ulovlige midler for å stoppe Jonas, dermed straffe til oss. Rune sender keeper feil vei og vi går opp i en komfortabel 4-1 ledelse.

Resten av kampen er vi aldri særlig truet og den ebber ut i med seier 4-1. Vi viser at det bor mye kvalitet og lagmoral i oss i år, og vi skal bli ekstremt vanskelige å møte uansett hvem som står på den andre siden. Herlig innsats fra alle mann!

Vi stilte med følgende tropp: Stefan Solem, Svein Rasmussen, Thomas Hansen, Runar Kristiansen, Anders Kristiansen, Roar Kullerud, Rune Solbrekke, Dima Ivanovas, Marius Grøndahl, Joakim Gislo, Glenn Haslerud, Jonas Engseth, Freddy Jansen, Lasse Koldingsnes, Martin Kristiansen, Jarle Aamot, Torleif Meum og Svein-Gunnar Rostad.