- A-lag

Detaljer

Dato Tid League Sesong
9. august 2016 19:00 7. div 2016

Etter et par uker med gode treningsøkter etter sommerferien var det klart for seriekamp mot Borgar 2. Det hele endte til slutt i en deilig 4-2 seier i vår favør.

De første 10-15 minuttene av 1. omgang er det tydelig at det er en stund siden forrige kamp. Vi fremstår som rustne og sliter med å flytte lagdelene samlet og hurtig nok. Det ender med store avstander i lagdelene og vi blir tynne i angrep, samtidig som vi blir baktunge i forsvar. Det er dermed Borgar som åpner med scoring etter et hardt og godt frispark fra ca. 25 m. Noen minutter senere får vi en gavepakke fra Borgars keeper som sender et utkast rett i beina på Rune, han lobber ballen flott inn over keeper fra rundt 20 m og vi får utlikningen vi trenger.

nylende-borgar2-2

Ikke lenge etterpå er Rune nok en gang sentral da han slår en feiende flott corner inn på pannebrasken til Gislo som stanger oss rett i ledelsen. Dette var det vi trengte for å få fart på beina igjen. Omgangen fortsetter med flere sjanser til både Borgar og oss og kampen står på dette tidspunkt og vipper begge veier.

nylende-borgar2-3

Det er allikevel vi som tar et nytt stikk, og hvem andre enn Rune er på plass nok en gang? Etter et mislykket skuddforsøk fra min side, spretter ballen i beina på Rune som regelrett klinker ballen i tverrliggeren og i mål. 3-1! Det resultatet står seg også omgangen ut.

nylende-borgar2-4

Til tross for en 3-1 ledelse, er vi ikke fornøyd med hvordan vi har fremstått i første omgang. Borgar var farlig frempå ved flere anledninger og vi måtte heve oss til 2. omgang om vi skulle klare å dra dette i land. Høyere press, større intensitet i duellene og samle lagdelene var målet for 2. omgang.

Også 2. omgang blir en omgang hvor det er flere sjanser til begge lag. Et kvarter ut i omgangen reduserer Borgar til 2-3 etter innlegg og en flott heading av en Borgarspiller. Nå er det virkelig kamp igjen og Borgar presser på for å utlikne. Men Stefan har nå bestemt seg for at nok er nok og varter opp med flere eksepsjonelle redninger og involveringer og holder oss i så måte inne i kampen. Stefan er Man Of The Match denne kvelden.

Etter 25 min. får vi en corner etter et fint oppbygd angrep. Dima er tilrettelegger og svinger den inn på foten til Andrés som slenger ut bredsiden/utsiden/vrist og legger den i utagbart i hjørnet. 4-2 og hvilken forløsende scoring!

nylende-borgar2-5

Etter en fantastisk innsats av samtlige 18 mann blir det ingen flere mål til noen av lagene og vi kan innkassere de første tre poengene for høstsesongen. Det smaker vanvittig deilig som alltid! Nå «reiser» vi til Kråkerøy i neste match for ny seriekamp om syv dager. Vi gleder oss!