logo

Kremmerhus til ingen nytte

- A-lag


Detaljer

Dato Tid League Sesong
21. mai 2016 20:52 7. div 2016

Vi tok i mot ubeseirede Skogstrand til et tøft lokaloppgjør torsdag kveld.

Vi ønsket å reise kjerringa etter det forsmedelige tapet mot Idd 2 i forrige serierunde. Motstander denne kvelden var Skogstrand, ubeseiret så langt i serien og full pott med 12 poeng. Her skulle vi gi de kamp helt inn til døra og påføre de deres første tap for året! Det ble nesten slik, om ikke annet ble det kamp helt inn til døra.

Før avspark var det full tenning i laget og vi var klare for match. Vi visste på forhånd at Skogstrand hadde en god midtbane som var gode på å trille ball og var raske i overgangene. Taktikken var derfor å nekte de bakrom, være hurtig i presset på ballfører og ligge kompakt og trygt med laget. Denne taktikken lykkes vi meget godt med i 1. omgang. Etter sjansefattige første 15 minutter av omgangen, er det vi som tar ledelsen. Og hvilken scoring det er! En Skogstrandspiller prøver å klarere ballen fra farlig område. Ballen spretter ut til Roar på rundt 25m (skal vi si 30m?) som lader kanonen og smeller til på halv volley. Ballen går som et prosjektil over Skogstrand sin keeper og dupper ned i vinkelen bak han. Om ikke det er århundrets mål på Nylendebanen, så må det være topp 5. Kanonscoring!

Her suser ballen i nettet!

nylende-skogstrand-1

Etter scoringen er vi fortsatt meget gode på å hindre Skogstrand til å komme til noen farligheter, vi jobber godt og vi jobber samlet og hardt. Dessverre får Skogstrand utlikningen de er ute etter rett før 1. omgang. Et flott skudd med utsiden av foten går utenfor Stefan sin rekkevidde og i mål. Det står 1-1 til pause.

Det var ingen grunn for oss å gjøre noen endringer på vår taktikk, så vi bestemmer oss for å fortsette det gode lagarbeidet i 2. omgang. Men som følge av målet rett før pause er Skogstrand mer på hugget enn oss det første kvarteret av omgangen. I løpet av 15 minutter scorer de to ganger og vi ligger under 1-3. Etter dette åpner kampen seg opp og det blir en litt rotete kamp spillemessig. Ballen flytter seg kjapt fra den ene banehalvdelen til den andre uten at det blir de helt store sjansene til noen av lagene. Da det gjenstår 15 minutter av kampen tråkler Rune seg gjennom Skogstrand sitt forsvar og de ser seg nødt til å bruke ufine midler for å stoppe han. Straffe til oss!

nylende-skogstrand-2

Rune setter den sikkert, halvslapt og midt i mål i keeperhøyde, men hva gjør vel det når det blir scoring! 😉 Nå presser vi på for å få utlikningen! Vi kommer til noen få sjanser på slutten av kampen, men klarer dessverre ikke utnytte de. Skogstrand får også en spiller utvist etter at han slår etter Roar som ligger nede, men uten at vi klarer å utnytte det på tampen av kampen. Kampen ebber ut i 2-3 til Skogstrand og de står fortsatt ubeseiret etter møte med oss. Synd, for her hadde vi virkelig fortjent til å ta med oss i det minste ett poeng.

Nå er det to-tre kamper hvor vi ikke har holdt helt inn, dette må vi nå snu skal vi plukke flere poeng fremover. Nå står Torp 2 for dyst torsdag 26/5 på Torp Kunstgress. Det er en kamp vi virkelig ser frem i mot!

Vi stilte med følgende tropp: Stefan Solem, Svein Rasmussen, Thomas Hansen, Runar Kristiansen, Anders Kristiansen, Roar Kullerud, Rune Solbrekke, Marius Grøndahl, Joakim Gislo, Glenn Haslerud, Freddy Jansen, Lasse Koldingsnes, Vegard Simensen, Martin Kristiansen, Mailson Gangfløt, Jonas Engseth, Chris Larsen, Jarle Aamot,

Resultater

Lag1. Omgang2. OmgangMål
Nylende112
Skogstrand123

Nylende

# Spiller Posisjon Mål Assist Gule Kort Røde kort Selvmål
Runar KristiansenForsvar00000
Joakim Fagernes GisloMidtbane00000
Marius GrøndahlAngrep00000
Svein RasmussenForsvar00000
Thomas HansenForsvar00100
Mailson GangfløtAngrep00000
1Stefan SolemKeeper00100
2Freddy JansenForsvar00000
3Chris LarsenForsvar00000
5Lasse KoldingsnesForsvar00000
5Rune SolbrekkeMidtbane10000
7Vegard SimensenAngrep00000
8Roar KullerudMidtbane10000
10Glenn HaslerudAngrep00000
17Anders KristiansenForsvar00000
18Martin KristiansenMidtbane00000
19Torleif MeumForsvar00000
68Jonas EngsethMidtbane00000