logo

Første poeng for sesongen

- A-lag

Endelig var det duket for første hjemmekamp for sesongen. I praktfullt maivær stod Fredrikshald 2 på andre banehalvdel. De kom til Nylende med full pott og seks poeng på de to første kampene.

Guttane var i fyr og flamme før kampen og fulle av tenning. Det ga også utslag de første 20 minuttene av 1. omgang. Vi spiller bra med fotball, pasningene og bevegelsene sitter og vi skaper en rekke sjanser. Etter 15 minutter slår Mailson en presis corner på hodet til Magnus. Magnus header mot mål, der står Tom-Espen og ekspederer ballen videre med hodet. 1-0! Vi fortsetter deretter med mye godt spill. Dessverre er vi litt ubesluttsomme når vi skal få ballen ut av egen sone. I to situasjoner på rad utnytter Fredrikshald vår ubesluttsomhet og plutselig har de snudd resultatet til egen fordel og 1-2. De siste 15 minuttene av omgangen blir litt oppstykket med en del frispark og lite finspill. 1-2 står seg derfor til pause.

I pausen er vi enige om fortsette den gode starten vi hadde i 1. omgang og få opp intensiteten i spillet vårt igjen. Det var ikke så mye å rette på i pausen annet enn å fortsette å ha trua og spille vårt spill.

I 2. omgang starter vi som i den 1. og har bra med innsats og vi tør å spille ball. Og det står heller ikke på sjansene, tvert i mot mangel på gode nok avslutninger. En utlikning vil seg ikke og det går som det ofte går, Fredrikshald scorer på en retur og kan enkelt sette 3-1 fra 3 meters hold. Men vi gir oss ikke! Vi reduserer ved Simon etter en lang ball i bakrommet fra Magnus som en forsvarer fra Fredrikshald stusser videre mot eget mål. Simon setter ballen sikkert forbi keeper og vi reduserer til 2-3! Ikke lenge etter kommer også utlikningen! Jokke får ballen servert på 7 meter etter en pasning fra kanten av 16m, han klinker til på strak vrist og ballen går som et prosjektil inn i nettet. Herlig! De siste 10 minuttene presser vi på for alle poengene, og til tross for noen fete sjanser, klarer vi ikke å omsette det til mål. Kampen ebber derfor ut i 3-3.

Alt i alt skulle vi gjerne hatt med oss alle tre poengene i dag, men slik kampen utviklet seg er vi godt fornøyd med å hente opp 1-3 til 3-3. Neste kamp er 18. mai hjemme mot Skogstrand. En kamp som blir TV-overført på fb.no. Denne kampen blir det fest på Nylende! Vi gleder oss!

Til sist ønsker vi GOD BEDRING til vår keeper, Stefan, som måtte hentes med ambulanse etter 1. omgang. Alle guttane håper du kommer deg raskt på beina igjen!