logo

Avsluttet vårsesongen med stil

- A-lag

Til siste seriekamp før sommeren møtte vi Torp 2 på flotte Nylende idrettsplass. Med seier her ville vi gjøre et kraftig byks på tabellen, fra kjedelige 9. og nest sisteplass, til en pen 6. plass. Det var derfor på ingen måte noe i veien med motivasjonen før kamp.

De siste kampene har vi bare blitt bedre og bedre, og forrige kamp mot Hvaler var på mange måter årsbeste så lenge kondisjonen holdt. Vi hadde derfor et stort ønske om å avslutte siste kamp før ferien i samme stil. I stekende sol og knallhard gressmatte preget de første minuttene av kampen at lagene kjente litt på hverandre. Men sakte og sikkert begynner vi å styre matchen og vi kommer til en rekke gode muligheter. Men enten treffer vi stanga eller så står det et Torpebein i veien og blokkerer. Etter 20 minutter skal vi allikevel få uttelling. En corner slås inn i feltet og etter litt klabb og babb setter Glenn ballen i mål fra kloss hold. 1-o og en viktig start på kampen. Etter målet faller vi spillemessig noen hakk ned og vi får ikke satt det samme preget på kampen som tidligere. Vi har dog ganske god kontroll bakover og slipper Torp til få sjanser. Men etter 35 minutter spiller Jokke nydelig frem Daniel i bakrom og plutselig er han alene med keeper, den ekspederer han sikkert i mål. 2-0. Et resultat som også står seg inn til pause.

I pausen er det bred enighet om at dette skal vi ikke gi fra oss. Som klisjéen tilsier er derimot 2-0 den «farligste» ledelsen man kan ha, så her må vi fortsette å gi alt i alle dueller.

2. omgang blir spillemessig en ganske svak omgang. Det er mye som tyder på at begge lagene ønsker ferie og det går sakte med både ball, bevegelse og forflytninger. Vi skaper lite de første 15 minuttene her. I stedet er det Torp som skal få sin redusering. Ballen blir slått hardt inn i feltet fra kanten av 16m, der dukker det opp en Torpespiller som skrur ballen utagbart i mål bak vår sisteskanse Kim. Kim er forresten vår 8. keeper på 9 kamper, så i år har vi virkelig fått en utfordring når det gjelden den plassen. Det skal sies at Kim stod en prikkfri match og var en av våre beste spillere i dag. Etter reduseringen får Torp blod på tann og presser oss bakover. Vi sliter med å flytte beina og plassere oss på riktig side av ballen. Nå er det Torp som kjører kampen og presser på for en utlikning. Heldigvis har vi en herlig lagmoral i laget og vi kjemper på videre. Plutselig får vi en 2 mot 1 mulighet 25m fra målet til Torp. Undertegnede får skjøvet en pasning ut til høyre hvor Glenn er i god posisjon. Glenn banker til og setter ballen hardt og lavt forbi Torp sin keeper. En utrolig viktig scoring! Herfra og ut går luften litt ut av Torp og vi har full kontroll de siste 15 min av matchen. Vi har muligheten til å øke til både 4-1 og 5-1, men avslutningene går utenfor eller blir reddet i siste avgjørende øyeblikk.

Da dommeren blåser av er vi ekstremt fornøyde med å ta med oss 3 poeng. Det gjør at vi går til ferie på 6. plass og 10 poeng. Med en målsetning om 20 poeng ved endt sesong er vi helt i rute. Etter et par svake kamper i starten av sesongen har vi virkelig begynt å få sving på laget og vi kommer til å bli enda vanskelig å møte i den neste halvdelen av sesongen. Men først skal vi nyte seieren og en velfortjent ferie.